O nama

Scorpion webshop je pravo mjesto za Vas!

unnamed-150x150

Bavimo se prodajom raznovrsne informatičke i elektroničke opreme te proizvodnjom FENIKS stolnih računala koja su prisutna na Hrvatskom tržištu preko 23 godine. U ponudi ćete naći računalne komponente, stolna i prijenosna računala, smartphone, tablete, periferiju, gadgete, televizore i opremu i još mnogo toga.

Trudimo se raznovrsnim izborom, najnovijim asortimanom i stručnim kadrom zadovoljiti različite potrebe naših kupaca. Od poznatih brandova računalne opreme uvijek biramo one najkvalitetnije i provjerene, tako da ćete kod nas naći Asus, Acer, Lenovo, HP, Western Digital, Logitech, Razer, Anker, Xiaomi, Dell, Benq, Phillips, Roccat, Streetz, Snopy, Speedlink, Deltaco, Turtle Beach, Hytech, Mikado, S-link, Marvo, PNY, Media-Tech, Satzuma, Everest, Vivanco, Rampage, Corsair, D-link, Canon, APC, AOC, Intel, AMD, Kingston, Samsung, LG.

1-218x218

Nastojimo da naši izlazni proizvodi i usluge budu na što višem nivou kako bi našim dosadašnjim, ali i svim budućim kupcima pružili neprocjenjivo zadovoljstvo u svijetu trgovine.

Pratite nas na društvenim mrežama.

Jedan od najboljih načina da budete u tijeku svih novosti je da pratite naše službene profile na društvenim mrežama InstagramFacebook i Youtube.

Scorpion profili se svakodnevno osvježavaju, te su učinkovito izvorište informacija o novim proizvodima, našim brandovima, akcijama, te aktualnostima iz svijeta informatike i gaminga. Radujemo se što ćemo Vam poželjeti dobrodošlicu na društvenim mrežama.